battlefield-3-se-asi-objevi-na-steamu
Novinka Battlefield 3 se asi objeví na Steamu

Battlefield 3 se asi objeví na Steamu

Ondřej Švára

Ondřej Švára

31. 10. 2011 09:10 2
Reklama

Valveovský Steam se zřejmě připravuje na oficiální distribuci Battlefieldu 3 (recenze). Ještě před rokem by se taková zpráva ani nezveřejňovala, jenže nyní dobře víme, že nejde o komerční sdělení. Valve a Electronic Arts totiž letos vykopaly válečnou sekeru poté, co EA přišlo se svým vlastním digitálním obchodem Origin a Valve nebylo ochotno přistoupit na některé nově kladené obchodní podmínky. Proto se na Steamu přestaly objevovat některé EA hry, například Crysis 2 či právě Battlefield 3, které nyní slaví deset milionů vyexpedovaných kopií.

Teď však možná obchodní nepřátelství obou firem končí a Battlefield se na Steamu přeci jen objeví. Napovídá tomu například klientská soutěž grafické firmy Saphire Technology, která slibuje poukaz na stažení hry právě ze Steamu.

A přímo na steamovských fórech se také rozběhla diskuze ohledně změn při updatování anticheaterského programu Punkbuster. Po technické stránce se s ním asi počítá viz. následující instalačních cesty:  C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\battlefield 3\  a také C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\battlefield 3\

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama