modern-warfare-3-se-dostalo-na-web
Novinka Modern Warfare 3 se dostalo na web

Modern Warfare 3 se dostalo na web

Ondřej Švára

Ondřej Švára

31. 10. 2011 08:50 1
Reklama

Stejně jako v minulých týdnech předčasně unikly na internet kopie Battlefieldu a Batman: Arkham City, koluje teď na síti i pirátská verze Call of Duty: Modern Warfare 3. Stalo se tak více než týden před jeho oficiálním vydáním, které je naplánováno na osmého listopadu.

Kopie hry v PC verzi se aktuálně rozšiřuje hlavně po Spojených Státech amerických, kde došlo ke krádeži originálu. Podařilo se to neznámému muži ve skladu v kalifornském městě Fresno, kde se PC verze hry připravuje k expedici, avšak díky přísným bezpečnostním pravidlům a dohledu ochranky nevzal lapka kompletní balení hry, nýbrž jen singleplayerovou část.

Ta je však zřejmě hratelná, neboť Activision reagoval na krádež veřejnou výhružkou všem, kteří si MW3 tento týden stáhnou. Vydavatelství neprozradilo, jakým způsobem chce vypátrat všechny, kteří si singleplayer hry pustí, nicméně si najalo skupinu vyšetřovatelů, která teď hrozí všem nepoctivcům pětitisícovou pokutou a banem v budoucím multiplayeru. Detektivové si prý budou pro nepoctivce chodit dům od domu...

Activision si musí v posledních letech pečlivě hlídat veškerá pracoviště skladů, kde zaměstnanci přicházejí do styku s fyzickými nosiči jeho her. Stejným způsobem jako MW3 se totiž nelegálně dostalo mezi hráče i loňské Black Ops.

Jestliže se MW3  nemůžete dočkat, pusťte si raději nové, sice amatérsky pořízené, ale na informace bohaté video z mise Mind the Gap. Odehrává se v prostorách londýnského metra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama