zacatek-roku-2012-ve-znameni-silent-hillu
Novinka Začátek roku 2012 ve znamení Silent Hillu

Začátek roku 2012 ve znamení Silent Hillu

Erik Omar

Erik Omar

3. 11. 2011 14:12
Reklama

Hned tři nové kousky se na začátek příštího roku chystají začlenit do široké rodiny Silent Hill titulů a díky tiskovce společnosti Konami už dokonce víme, kdy se který z nich objeví na pultech obchodů, takže to vezmeme chronologicky:

První v řadě je Silent Hill HD kolekce, která majitelům PS3 a Xbox 360 umožní již 24. ledna navléknout hnědé pohotovostní trenky a znovu projít druhý a třetí díl pěkně v HD grafice.

Druhým titulem, jehož datum vydání dnes bylo prozrazeno, je Silent Hill: Book of Memories. Ten hráčům umožní bát se třeba i na záchodě; hra totiž vyjde pro připravovaný handheld PS Vita a to 22. února.

Konečně posledním, třetím kouskem je Silent Hill: Downpour vyvíjený brněnským studiem Vatra Games. Vlastenecká povinnost káže, aby byl právě Downpour - který by se měl v mechanikách Xboxu 360 a PS3 roztočit v březnu - tím hlavním vyhlíženým hororem.

Začátek příštího roku tak bude pekelně strašidelný, přičemž svou troškou do mlýna přispěje i březnový launch akce Resident Evil: Operation Raccoon City.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama