dc-universe-online-oziva-pod-f2p
Novinka DC Universe Online ožívá pod F2P

DC Universe Online ožívá pod F2P

Maggot

Maggot

8. 11. 2011 11:15
Reklama

Přechod multiplayerových titulů do Free-2-Play módu, kdy hru lze zdarma hrát, pouze s připlácením si za dodatečný obsah, je mnohdy téměř blahodárná záležitost, která znovu nakopne stagnující přílivy hráčů. Pravda, tento efekt je často krátkodobý, přesto vítaný. Svého oživení se dočkala i komiksová akce DC Universe Online, která čerstvě přešla na F2P model, a to jak na PC, tak na PS3.

Sony Online Entertainment tak přiznává, že hru nyní současně hraje až o tisíc procent více hráčů, než při klasické tarifní podobě ještě před několika týdny. Hra byla tedy znovu spuštěna minulý týden a od té doby si získala více jak 120 000 nových hráčů, což se samozřejmě podepsalo na dlouhých nahrávacích časech a potížích s připojením, které ovšem Sony, dle oficiální vyjádření, řeší, seč jí síly stačí.

Za těžký start hry může zejména nutnost hru pořídit a okamžitě začít platit, což je pro konzolisty, na něž byla hra primárně mířená, neznámá oblast. Nyní je vidět, že Free-2-Play model skutečně funguje a to zejména na nových platformách, kde bylo ještě nedáno masivní hraní něčím neznámým. Ostatně, i celková podoba hry urazila od vydání spoustu kroků, přičemž dozrála do krásy. Hrajete ještě DC Universe Online, nebo se teprve chystáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama