ac-revelations-nastesti-bez-drm
Novinka AC: Revelations naštěstí bez DRM

AC: Revelations naštěstí bez DRM

Erik Omar

Erik Omar

10. 11. 2011 14:05 3
Reklama

Již příští týden (konzole 15. listopadu, PC 29. listopadu) nás čeká poslední díl podtrilogie Assassin’s Creed 2. Agent 007 renesanční Itálie Ezio se tentokrát vydá do turecké Konstantinopole, aby zde – jak název hry Revelations (Odhalení) napovídá – odkryl všechny tajemství a konspirace. Chybět samozřejmě nebude ani příběhová linie Desmonda. Co ovšem k radosti všech hráčů chybět bude, je permanentní ochrana DRM, kterou do svých her Ubisoft tak rád implementuje.

Posledními takto postiženými tituly byly Driver: San Francisco a Dust. V případě AC: Revelations naštěstí francouzská společnost, stejně jako u předchozího AC, od diktátorských praktit opouští a DRM nechává hnít někde hluboko v Bastile.

Hnít budou i nepřátelé Ezia, jak ukazuje dnes vydaný launch trailer s klasickými pochvalnými citacemi a několika eye-candy momenty.

Nás by jenom zajímalo, kde vezme průměrný hráč čas (a peníze) na tolik výborných her: Battlefield 3, Modern Warfare 3, TES V: Skyrim a teď ještě AC: Revelations. Holt, Vánoce to jistí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama