max-payne-3-strili-v-novem-traileru
Novinka Max Payne 3 střílí v novém traileru

Max Payne 3 střílí v novém traileru

Marek Švrkala

Marek Švrkala

18. 11. 2011 11:50 11
Reklama

Šikulové ze společnosti Rockstar Games moc dobře vědí, jak hráče nalákat na své tituly. Vzpomeňme třeba na řadu skvělých trailerů k detektivce L.A. Noire, které se internetem šířily jako lavina. Podobně lákavě působí také prezentace třetího dílu akční série Max Payne. Tvůrci se rozhodli ukázat něco ze zákulisí vývoje a v nejnovějším komentovaném traileru představili použité technologie a designové prvky.

Cílem vývojářů je připravit stylovou a propracovanou akci, v níž bude záležet na každé kulce. Důležitým prvkem je střelba, kterou se autoři snaží maximálně propracovat – nepřítele tak klidně můžete zneškodnit efektně při skoku na zem. Velmi důležitá bude fyzika, a to jak při pohybu hlavního hridny, tak ve vztahu ostatních k prostředí. Pestrý design úrovní díky vyspělé umělé inteligenci hojně využijí nepřátele. Protivníci se tak ve vhodnou chvíli schovají na krytá místa.

Chybět nebude ani bullet time, který přispěje k vyšší atraktivitě hry. Vedle skvělé hratelnosti by návrat Maxe Paynea měl přinést také pohlednou grafiku plnou efektů. Už z necelých čtyř minut in-game záběrů prezentovaných v aktuálním videu je jasné, že v březnu příštího roku, kdy Max Payne 3 pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 vyjde, bude na co koukat...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama