torchlight-2-dorazi-az-v-pristim-roce
Novinka Torchlight 2 dorazí až v příštím roce

Torchlight 2 dorazí až v příštím roce

Marek Švrkala

Marek Švrkala

18. 11. 2011 09:55 1
Reklama

Přestože studio Runic Games před měsícem tvrdilo, že druhý Torchlight určitě vyjde ještě letos, nakonec se tak nestane. „Tak, kde je Torchlight 2? Neříkali jste, že ho chcete vydat tento rok,“ ptají se sami sebe vývojáři na svých stránkách a pak připojují vysvětlení. „To jsme říkali a snažili se o to. Zjistili jsme ale, že dokončit projekt takových rozměrů na úroveň, jaké chceme dosáhnout, zabere více času. Navíc plánujeme před vydáním spustit malou betu, abychom zajistili bezproblémový start hry.“

Vývojáři se poučili z nedostatků prvního dílu, a tak v případě pokračování nechtějí nic podcenit. „První Torchlight byl dokončen v rekordním čase, měl ale spoustu chyb, které by vyřešila trocha vývoje navíc. Nyní na něj konečně máme prostředky, a tak se pokusíme vytvořit nejlepší hru, co dokážeme. Jsme si jisti, že bude ve všech aspektech lepší než jednička,“ napsal ještě Travis Baldree ze studia Runic Games.

Torchlight 2 tak pravděpodobně vyjde na začátku příštího roku, což hru postaví do konkurence Diabla 3, které se má taktéž objevit na trhu v tomto období. Hlavní výhodou Torchlightu má být nižší cena a maximálně přátelská politika k hráčům. Milovníci hack ‘n’ slash RPG si mohou čekání na oba tituly zkrátit u nového čísla časopisu Level, v němž je jako příloha vynikající akční RPG Sacred 2: Fallen Angel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama