ps3-skyrim-po-60-hodinach-nehratelny
Novinka PS3 Skyrim po 60 hodinách nehratelný

PS3 Skyrim po 60 hodinách nehratelný

Erik Omar

Erik Omar

24. 11. 2011 11:02 10
Reklama

Skyrim je bezesporu úžasná hra, což dokazuje i naše desítková recenze. Těm, kterým hra jede bez problému, navíc doporučujeme několik tipů a triků, které zesumíroval kolega Petr Stecker ve včerejším obsáhlém článku.

Bohužel i Skyrim je, ostatně jako většina her Bethesdy těsně po vydání, plný nepříjemných bugů. Z naší vlastní zkušenosti můžeme vypíchnout několik z xboxové verze, kdy hra v intervalu zhruba čtyř hodin zamrzává. Dále např. nejde projít přes první úkol na kouzelnické univerzitě, což hráče ochuzuje o několikahodinovou příběhovou linku. Dalších menších chyb je (konkrétně u xboxové verze) nespočet, ani jedna však není tak vážná, aby kvůli ní byla hra naprosto nehratelná.

To bohužel neplatí o PS3 verzi, v niž se podle všeho fatální bug objevuje. Někteří hráči si totiž stěžují, že jim hra po více odehraných hodinách (po zhruba 30 hodinách) začne lagovat a co hůř; s každou další hodinou je lag delší. Není řeč o občasném zacuknutí, ale o hardcore sekání. Asi jako kdybyste se Skyrim pokoušeli rozjet na hodně slabé PC konfiguraci.

Důkaz místo slibů přináší server CVG, jehož autora nepříjemná chyba postihla po 30 hodinách, aby se hra po 60 hodinách změnila v nehratelnou cukanici (viz video níže). Doufejme, že rozřešení poskytne chystaný patch, jenž by měl být k dispozici v horizontu týdnů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama