treti-jagged-alliance-vyjde-v-unoru
Novinka Třetí Jagged Alliance vyjde v únoru

Třetí Jagged Alliance vyjde v únoru

Ondřej Švára

Ondřej Švára

30. 11. 2011 08:54
Reklama

Třetí díl taktické akce Jagged Alliance s příhodným podtitulem Back in Action vyjde pro PC v únoru 2012. Dokonce už je známá i doporučená cena pro německy mluvící regiony, činí pětačtyřicet euro. Informace zveřejnila vydavatelská společnost Kalypso Media (Tropico).

Herní pravidla si Back in Action bere ze dvou předchozích dílů, které vyšly v letech 1994 a 1999. Grafika podle nových screenshotů zůstala věrna izometrickému pohledu, nyní jenom dostala trojrozměrný nádech. Zachována je i bohatá kustomizace zbraní, levelování hrdinů a volný postup herním světem.

Výrazněji byl upraven snad jen bojový systém, který se nyní svými vlastnostmi ještě více blíží realtime strategii. Kalypso jej pojmenovalo "Plan & Go". Umožní plánovat akci v zapauzované hře a po spuštění času hráč sleduje všechny dílčí pokyny prováděné najednou.

Back in Action se bude odehrávat na fiktivním ostrově Arulco. Místní svržený prezident požádá vaši speciální skupinu, aby mu pomohla chopit se znova své vlády. Další popis hry s uvedenými vlastnostmi najdete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama