battlefield-3-uz-v-utery-rozsiri-starsi-mapy
Novinka Battlefield 3 už v úterý rozšíří starší mapy

Battlefield 3 už v úterý rozšíří starší mapy

Marek Švrkala

Marek Švrkala

2. 12. 2011 13:15
Reklama

Dlouho očekávaného DLC pro střílečku Battlefield 3 se už 6. prosince, tedy příští úterý, dočkají majitelé konzole PlayStation 3 v Americe. Hráči v Evropě budou muset tradičně vydržet na aktualizaci evropské sítě PSN, a to pravděpodobně do středy. Stahovatelný balíček Back to Karkand vyjde na zařízení společnosti Sony o týden dříve než na další platformy, kde bude k dispozici až od 13. prosince. Lidé ze Sony se na časové exkluzivitě pro všechny přídavky už dříve dohodli se zástupci Electronic Arts.

Hlavní částí DLC Back to Karkand budou čtyři starší mapy z Battlefieldu 2. Lokace samozřejmě šikulové ze švédského studia DICE přepracovali tak, aby maximálně využily možnosti Frostbite Enginu 2, který vyniká hlavně zničitelností prostředí. Mimo upravených lokací Strike at Karkand, Wake Island, Gulf of Oman a Sharqui Peninsula se můžete těšit také na tři atraktivní stroje (stíhačka F-35 VTOL, rychlá pouštní buggina a obrněné vozidlo BTR-90 APV) a deset nových zbraní, jež lze použít na všech multiplayerových mapách. Vývojáři připravili rovněž další assignmenty, trofeje a dog tags.

Balíček dostanou zdarma všichni hráči, kteří si předobjednali limitovanou edici. Pokud k nim nepatříte, budete muset zaplatit 1200 Microsoft bodů, nebo ekvivalent 15 dolarů podle typu vašeho účtu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama