o-vikendu-nas-cekaji-nova-oznameni
Novinka O víkendu nás čekají nová oznámení

O víkendu nás čekají nová oznámení

Marek Švrkala

Marek Švrkala

7. 12. 2011 11:40 1
Reklama

Listopadová videoherní smršť, kdy neustále vycházely nové tituly, je už za námi, a tak mají vydavatelé prostor pro oznámení dalších projektů. Několika zajímavých novinek bychom se tradičně měli dočkat hned o tomto víkendu, kdy v Los Angeles proběhne další ročník Spike TV Video Game Awards. Na vyhlášení se objeví charismatický Cliff Bleszinski, který představí nový projekt Epic Games. „Čerstvou novou hru“ chystají studia Epicu v Severní Karolíně.

Na své si přijdou také fanoušci Bioware. Ti by se na vyhlašování prestižních cen měli poprvé podívat na herní svět, který chystá nové studio Bioware (Victory Games). Spekuluje se o pokračování známé značky Command & Conquer, které podle patnácti zaregistrovaných domén ponese podtitul Alliance.

Další titul v noci ze soboty na neděli oznámí Tony Hawk. Známý skateboardista na něj upozornil na svém Twitteru. Více informací bohužel neprozradil. Zatím poslední díl značky Tony Hawk vyšel v říjnu roku 2010. Prodeje Tony Hawk: Shred ale nenakopl ani plastový skateboard, s nímž jste mohli hru ovládat, a tak čekáme, čím se vývojáři pokusí uvadající sérii oživit.

Svou naději by o víkendu mohlo představit také vydavatelství THQ, Danny Bilson, jeden z hlavních představitelů společnosti, totiž už dříve naznačil, že v prosinci oznámí novou hru, která vyjde příští rok. Spekuluje se o tom, že projekt připravuje studio Turtle Rock nebo Relic. Konkrétnější infofmace ale ještě neunikly.

Letošní vyhlašování cen Spike TV tak bude velmi nabité, vždyť nás čekají rovněž novinky o již dříve oznámených projektech, jako je Bioshock: Infinite nebo nepřímé pokračování thrilleru Alan Wake. Všechny zajímavé zprávy se samozřejmě dočtete v našem novinkovém servisu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama