borderlands-2-bude-rozmanitejsi
Novinka Borderlands 2 bude rozmanitější

Borderlands 2 bude rozmanitější

Maggot

Maggot

9. 12. 2011 08:57
Reklama

Ještě než vyšel první Borderlands, celshadová střílečka s esencí slavného Diabla (!), vývojáři se kasali, že v jejich hře budou miliony zbraní. Měli pravdu, generátor totiž pravidelně vytvářel nové a nové kusy, a tak je toto číslo více než reálné. S druhým dílem, který jsme si osobně vyzkoušeli na GamesComu, se vrací všechny klíčové prvky původní hry, ovšem značně přepracované a rozmanitější.

Stále budete sbírat stovky, ne-li tisíce kousků unikátního vybavení a zbraní, tvůrci jsou ovšem už nyní ve fázi, kdy se každá zbraň chová jinak, způsob využití je rozdílný a jejich používání je zkrátka zábavnější, stejně jako hraní za jednu z odlišných postav. „Mnohem více se soustředíme na proces tvorby zbraní, děláme je odlišnější a zábavnější, na každém kroku pro vás něco máme, novou kořist,“ tvrdí designér konceptu hry, Scott Kester.

Ačkoliv nešlo o výrazný nedostatek, první hra byla často kritizována právě za nadbytečnost takřka 80 % zbraní a jejich nevyužitelnosti. Lze tak čekat, že se jejich počet změní, stále ovšem půjde o číslo, které jen těžko znázorníte na prstech hned několika rukou. A získávat nebudete jen zbraně, protože „z nepřátel vypadává mnohem víc výbavy.“ Borderlands 2 vychází příští rok pro PC, PS3 a X360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama