dead-rising-3-odhaluje-prvni-detaily
Novinka Dead Rising 3 odhaluje první detaily

Dead Rising 3 odhaluje první detaily

Maggot

Maggot

9. 12. 2011 09:31
Reklama

Po menší spekulaci se oficiálně dostáváme do vod pravdy. Tedy alespoň zdárně, jelikož se dle prvních informací v zombie snadbox akci Dead Rising 3, podíváme do Kalifornie, konkrétně do fiktivního městečka Los Perdidos, které bylo postiženo nákazou a na které má být svržena bomba. Rick, jakožto hlavní postava ovládaná hráčem, je sirotek, sice odrostlý, ale sirotek, který se živí jako automechanik v místním servisu.

Vzhledem k okolnostem se ovšem snaží opravit letadlo, aby stihl z města odletět dříve, než bude svržena inkriminovaná bomba. Což opět zavání globálním časovým limitem. Jak ovšem tvrdí nejmenovaný zdroj, podbarvení hry lehce odkazuje na nelegální přistěhovalce, přičemž jedna z narážek je i ta, že v síti tunelů pod městem žije celá řada imigrantů, pod vedením charakteru jménem Red a přítelkyně Annie.

A jsou to právě tyto postavy, které nejsou nikde evidované, přesto patří mezi nakažené. Krom mrtváků ovšem narazíte na celou řadu jiných přeživších, s odlišnou filozofií přátelství. Zatímco vás jiná budou doprovázet a v rámci možností vás i krýt, ostatní neváhají používat agresivitu a násilí i na vaší hlavě. Příkladem budiž například motorkářský gang, který má na svých motorkách připevněné parní válce. V tuto chvíli jde o nepotvrzenou informaci, k dispozici je ovšem i údajný návrh hlavní postavy, Ricka. Co na něj říkáte?

Dead Rising 3 odhaluje první detaily
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama