command-conquer-generals-2-zije
Novinka Command & Conquer: Generals 2 žije

Command & Conquer: Generals 2 žije

Maggot

Maggot

11. 12. 2011 10:56
Reklama

Za jedno z největších překvapení výstavy lze rozhodně považovat i návrat ztraceného syna, strategické pokračování veleoblíbeného titulu Command & Conquer: Generals. Přesně tak, druhý díl se na PC přiřítí v roce 2013 a s sebou přinese zejména pevný základ postavený na enginu Frosbite 2.0, jehož použití nachází EA v mnoha dnešních hrách a to nejen v těch s akčním rodokmenem.

Na hře dělá studio BioWare Victory, o němž se mluvilo již nějakou dobu před samotnou výstavou. Nikdo ovšem nečekal, že by EA svěřila právě BioWare jednu ze svých nejcennějších značek. Co naplat, Generals 2 budou PC exkluzivitou, v níž se opět podíváme na moderní konflikt zatím blíže nespecifikovaných frakcí, a to přímo očima generála. Budete zkrátka takoví generálové s výhodami.

Na konceptu hry se nic nemění, stále jde o realtime strategii, kde více znamená opravdu více. Vedení BioWare si od obnovení série slibuje opravdu mnoho, jelikož Generals 2 mají být startem další generace strategických her s cejchem Command & Conquer. Těšíte se? My ano!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama