metal-gear-rising-byl-puvodne-zrusen
Novinka Metal Gear Rising byl původně zrušen

Metal Gear Rising byl původně zrušen

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

13. 12. 2011 12:39 1
Reklama

Pokud jste pečlivě sledovali videa z udílení cen VGA, určitě vám nemohl ujít Metal Gear Rising: Revengeance. Na názvu je ale něco trochu zvláštního – původně se totiž hra jmenovala jednoduše Metal Gear Solid: Rising. Jenže když vývojářům během vývoje došly nápady a cítili se jako sloni v porcelánu, přišli na scénu lidé z Platinum Games (Bayonetta, MadWorld), aby vykolejenou soupravu nasadili zpět na koleje a vývoj dotáhli.

I s přihlédnutím ke změně názvu jde o známé informace, co už se ale možná neví, jsou zákulisní detaily z nichž vyplývá, že aktuální MGR:R je vlastně úplně novou hrou. Zatímco se na začátku plánovalo, že příběhem bude Rising předcházet čtvrtému Metal Gear Solid, znovuzrozená hra mu bude následovat. Podle vyjádření vývojářů se posuneme o několik let za MGS4 a ocitneme se mimo hlavní dějovou linku.

Změnou pak samozřejmě prošel i celkový koncept, který by měl být ve výsledku akčnější a více v souladu s over the top hrami od Platinum. Zároveň s tím platí i fakt, že Hideki Kamiya nemá s vývojem hry nic společného a vše je v rukou designérů zmiňovaného studia. S novým příběhem a jen zlomkem původních věcí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama