sledujte-lov-v-druhem-dilu-prototype
Novinka Sledujte lov v druhém dílu Prototype

Sledujte lov v druhém dílu Prototype

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 12. 2011 21:28
Reklama

Pokračování městské akce Prototype nás na letošní E3 velmi zaujalo, a tak se na něj opravdu těšíme. Pozitivní dojem máme i z aktuálního vývojářského deníčku, v němž chlapíci ze studia Radical Entertainment ukazují lov, tedy jednu z nejdůležitějších částí celé hry.

Jako seržant James Heller, hlavní hrdina, se pokusíte pomstít Alexi Mercerovi, protagonistovi prvního dílu. Ještě, než se utkáte přímo s ním, se ale zaměříte na spoustu dalších nepřátel. Konkrétní cíl můžete hledat po celém městě sledováním jeho vlastností. Ve videu uvidíte třeba výhled z výškové budovy (ve zničeném New Yorku je jich dost), odkud pak efektně seskočíte přímo na svou kořist.

Za plnění úkolů získáte body, které je možné proměnit v takzvané mutace. Ty změní vaše DNA, a tak vám přinesou některé speciální schopnosti, jako je odolnost proti kulkám nebo vyšší skok. Více informací o druhém dílu Prototype najdete v preview Tomáše Krajči. Hra by měla vyjít 24. dubna příštího roku, a to na PC, Xbox 360 a PlayStation 3. Přikládáme čerstvý vývojářský deníček, na Hrej TV pak naleznete starší trailery.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama