the-old-republic-uz-hraje-pres-milion-lidi
Novinka The Old Republic už hraje přes milion lidí

The Old Republic už hraje přes milion lidí

Ondřej Švára

Ondřej Švára

19. 12. 2011 16:26 3
Reklama

V těchto dnech již zřejmě půl druhého milionu lidí hraje díky rezervaci očekávaný multiplayer Star Wars: The Old Republic, jež Electronic Arts společně s autorským Bioware vydají zítra. Číslo vyřknul analytik Doug Creutz ze společnosti Cowen & Company.

První šťastlivci se do hry úspěšně přihlásili již minulou středu a od právě uplynulého víkendu má EA pro "pre-launch" přístup zapnuto již sto čtyřicet serverů. "Právě na základě počtu serverů a provozu na nich odhadujeme, že počet lidí hrajících SWTOR ještě před oficiálním vydáním již překročil milionovou hranici a blíží se k půl druhému milionu," říká Doug Creutz.

EA v rámci náboru hráčů nyní nabízí první měsíc se SWTORem zcela zdarma, tedy bez předplatného. To znamená, že Creutzova teorie neodráží potenciální komerční životaschopnost hry, ale jen aktuální počet hráčů, kteří si ji koupili.

Analytik očekává, že do fiskálního roku 2013 bude mít SWTOR v Severní Americe a Evropě asi dva miliony předplatitelů, což je zhruba polovina z toho, co má tamtéž World of Warcraft.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama