microsoft-flight-prileti-letos-na-jare
Novinka Microsoft Flight přiletí letos na jaře

Microsoft Flight přiletí letos na jaře

Marek Švrkala

Marek Švrkala

5. 1. 2012 11:29 1
Reklama

Update: Sledujte prostřednictvím Hrej TV všechny doposud zveřejněné trailery včetně páté webové epizody a zbrusu nového sestřihu dvou minut záběrů z hraní.

Původní zpráva (4. 1., 16:59): Microsoft Flight, tedy znovuzrození série Flight Simulator, využije free-to-play model distribuce. Dnes to potvrdil Microsoft, který dále upozornil, že hra odstartuje na jaře tohoto roku. Hráči se v ní ocitnou nad havajským ostrovem Big Island, kde budou plnit různé mise. Microsoft Flight by díky mnoha nastavením upravujícím obtížnost a podporovaným ovladačům měl oslovit jak nováčky, tak zkušené piloty a milovníky aviatiky.

„Mnoho lidí sní o létání, jen velmi málo jich ale prozkoumávání světa ze vzduchu skutečně prožije. Microsoft Flight tuto příležitost poskytuje. Létání může být technicky neuvěřitelně komplikované, dáváme si ale pozor, aby v naší hře bylo přístupné pro každého,“ potvrdil Joshua Howard, výkonný producent projektu. Pokud si Microsoft Flight budete chtít skutečně užít, připravte si účet na síti Games for Windows – bezplatně s ním získáte další obsah, jako jsou letadla, mise, ocenění nebo online profil. Ani účet na této službě ale nebude zaručovat, že budete mít zdarma vše, co tvůrci připravili. Část obsahu totiž bude zpoplatněna zatím nespecifikovanými částkami.

Jestliže se už nemůžete dočkat, až hra vyjde, můžete zkusit své štěstí a přihlásit se do betaverze. Stačí se zaregistrovat na stránkách Microsoft Connect pomocí vašeho účtu na Windows Live a vyplnit příslušné formuláře. Přikládáme ještě čerstvé video, v němž v akci uvidíte hned několik strojů:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama