dockame-se-diabla-iii-uz-1-unora
Novinka Dočkáme se Diabla III už 1. února?

Dočkáme se Diabla III už 1. února?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

9. 1. 2012 09:55 3
Reklama

Třetí díl legendární RPG ságy Diablo je ve vývoji už nějaký ten pátek, hra prošla několikerým testováním a každému musí být jasné, že se vydání dočkáme co nevidět. Přesné datum si však v Blizzardu tradičně střeží, a dokud sami vývojáři nejsou stoprocentně přesvědčeni o tom, že datum stihnou, nezveřejní jej. Obchodní řetězec Best Buy si s tím ale hlavu neláme a do jedné ze svých prodejen v Rochestru, Minnesotě, postavil zajímavou ceduli.

Dočkáme se Diabla III už 1. února?
i Zdroj: Hrej.cz

Jak sami vidíte, jedná se o lákadlo na vydání Diabla III už 1. února a nechybí ani displej s odpočítávaným časem. Tiká a tiká, zatímco kolem se dějí věci. Fotka byla na svém původním místě k nalezení jen několik hodin, poté byla stažena. A stejně tak i ona cedule, kterou údajně nemají na svědomí lidé z Blizzardu, ale sami pracovníci Best Buy. I to je nakonec důvod, proč zaměstnanci Rochesterského obchodu odstranili reklamu na popud vrchního, nikoliv Blizzardu, spuštěná vlna už ale asi nelze zastavit. O to hůř, když britský obchod Gameplay uvádí u Diabla III vydání 3. února (klasický několikadenní posun proti USA)

A co na to sami vývojáři? Oficiálního vyjádření jsme se dosud nedočkali, zato se ale ozval komunitní manažer Micah Whipple, který se celé situaci vysmál a vysvětlil, že není v silách Blizzardu, aby kontroloval jednotlivé obchůdky, když se rozhodnou vyrukovat s datem vydání. Svět se podle jeho slov zbláznil a jediné pravé datum vydání bude oznámeno skrze oficiální tiskovou zprávu plnou trademarků, copyrightů a divných slov, která jsme si už zvykli ignorovat… Tak uvidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama