mass-effect-3-rozsiri-dostatek-dlc
Novinka Mass Effect 3 rozšíří dostatek DLC

Mass Effect 3 rozšíří dostatek DLC

Marek Švrkala

Marek Švrkala

11. 1. 2012 14:48 7
Reklama

Výkonný producent Bioware Casey Hudson v rozhovoru s magazínem Game Informer potvrdil, že třetí Mass Effect bude mít dosud nejkomplexnější závěr. Možnosti, jak se příběh vyvine, překonají druhý díl. „Ano, a mohu říct, že hodně. Můžeme totiž vytvořit jednotlivé konce, aniž bychom museli přemýšlet, jak na ně v dalším dílu navážeme. Příběhový oblouk teď skončí, a tak může být vyvrcholení výrazně odlišné. Rozhodovat bude stav, v jakém galaxii opustíte. Vše je důmyslné a variabilní,“ vysvětlil Hudson.

Pokud Mass Effect dokončíte, můžete se vrhnout na multiplayer, nebo počkat na dodatečný obsah, který tvůrci přislíbili. „Připravujeme skutečně skvělé stahovatelné balíčky. Těšte se jak na další multiplayerové obsah, tak na DLC pro single-player, protože ty se nám v druhém dílu povedly. Můžeme snadno přidávat nové příběhy, které se objeví na časové ose Mass Effectu 3. Pokud máte uloženou pozici kdekoli ve hře, stačí se na ně vrhnout. Máme příjemný koncept, jak vše funguje,“ upřesnil vývojář.

Fanoušci se dále mohou těšit na hratelnost, která se upraví podle potřeb konkrétního hráče. Na začátku třetí ságy si totiž bude možné vybrat mód, a to buď příběhový, RPG nebo akční. Hra pak upraví jednotlivé pasáže tak, aby vyhovovaly tomu, co jste zvolili. Kupříkladu hráči, jimž jde primárně o příběh, budou zvýhodněni v boji. Nastavení půjde v průběhu hry změnit, a tak můžete experimentovat s tím, co vám sedne nejlépe.

Některé změny si budete moci vyzkoušet už před vydáním, které je v Evropě plánované na všechny platformy 9. března. Ještě před vypuštěním Mass Effectu 3 do obchodů totiž vyjde hratelná demoverze. Přesné datum, kdy se demo dostane na příslušná místa, zatím neznáme, budeme vás ale informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama