diablo-3-se-radikalne-zmeni
Novinka Diablo 3 se radikálně změní

Diablo 3 se radikálně změní

Maggot

Maggot

20. 1. 2012 10:34
Reklama

Diablo. Předloha, kult, láska, životní styl. Třetí díl nedávno vstoupil do fáze bety, hráči toho náležitě využili a vývojářům dali dostatek zpětné odezvy na to, aby si mohli o své cílové skupině udělat obrázek. Ačkoliv byly reakce veskrze pozitivní, tvůrci jsou opačného názoru a chystají mnoho změn. Mnoho změn, které pravděpodobně posunou datum vydání o několik týdnů.

„Myslím si, že je to férový argument, ale také si myslím, že je nesprávný. Naším cílem není jenom vydání hry, ale vydání další Diablo hry. Nikdo si nevzpomene na to, jestli hra vyšla pozdě, ale jestli byla skvělá,“ prohlásil Jay Wilson, ředitel vývoje v reakci na opoždění vydání. Pokud jde o změny, hráči údajně musí počítat s celou řadou menších i radikálnějších novinek.

Vývojáři se v první řadě zaměřili na statistiky postav, hodnoty byly v obecném měřítku sníženy a začal být kladen důraz i na ostatní prvky. Cílem je vytvoření natolik unikátních tříd, aby postavy jen tak nepřesahovaly do vod konkurence. Ze seznamu herních mechanismů pak zmizela například i možnost prodávání předmětů na cestách prostřednictvým odpovídajících předmětů.

Výsledný seznam změn se pravděpodobně ještě radikálním způsobem rozhodne, stejně jako počet dní v kalendáři, dělících nás od konečného data vydání. Důležité je, že tvůrci berou svou práci vážně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama