resident-evil-6-oficialne-oznamen
Novinka Resident Evil 6 oficiálně oznámen

Resident Evil 6 oficiálně oznámen

Maggot

Maggot

20. 1. 2012 05:49 4
Reklama

Po týdnech a měsících spekulací se pravda konečně objevuje v krystalicky čisté formě. Capcom totiž oficiálně oznámil regulérní pokračování hororové zombie série Resident Evil, tentokrát s číslovkou 6 v názvu. Jak bylo potvrzeno, hra je ve vývoji již něco málo přes dva roky, přičemž se bude odehrávat v USA a Číně, zhruba 10 let po událostech v Resident Evil 2.

Hráči se chopí dvou hlavních postav, konkrétně Leona Kennedyho a Chrise Redfielda, kteří se v sérii objevili již několikrát, naposledy jako hlavní charaktery čtvrtého a pátého dílu. Ve hře tak bude docházet k překrývání příběhu, přičemž rozšíření viru v Číně představuje pro svět údajně mnohem větší hrozbu, než incident v Racoon City. Jako Chris Redfield se tedy budete s partou nových postav potulovat po Číně, zatímco si s Leonem projdete několik lokací na půdě USA.

Těšit se tedy můžete jak na mnohem silnější a pevnější příběhovou kampaň, tak na kooperační režim, který se od příběhové části prakticky neliší, jelikož je do ní pevně integrován, podobně jako v pátém díle. S kooperativním a kompetitivním hraním přijde na řadu i několik dalších, zatím blíže nespecifikovaných módů. Ještě zajímavější je fakt, že hra vyjde celosvětově 20.listopadu, a to pro PS3 a Xbox 360. Majitelé osobních počítačů ovšem nepřijdou nazmar, hra totiž vyjde následovně i pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama