origin-vyuzije-dalsich-11-vydavatelu
Novinka Origin využije dalších 11 vydavatelů

Origin využije dalších 11 vydavatelů

Marek Švrkala

Marek Švrkala

24. 1. 2012 16:52
Reklama

Digitální distribuční služba Origin dělá, co může, aby posílila svůj podíl na trhu a ukousla jej dominantnímu Steamu. Po nedávném oznámení dalšího očekávané hitu, který bude nutné na Originu aktivovat, tak přichází další krok, a to spolupráce s dalšími vydavatelstvími. Na digitální distribuční službě Electronic Arts se tak objeví hry od společností Trion Worlds, Robot Entertainment, CD Projekt RED, Freebird Games, Recoil Games, Autumn Games, 1C Company, inXile entertainment, Paradox Interactive, Core Learning Ltd a N3V Games.

První vlaštovkou je MMO Rift od Trion Worlds, které si na Originu můžete stáhnout už dnes. Jména dalších titulů, které mají vyjít v následujících měsících, odtajněna nebyla, ovšem u některých společností je lze celkem snadno odhadovat. Na Originu se tak pravděpodobně dočkáme RPG série Zaklínač od CD Projektu RED nebo tower defense hry Orcs Must Die od studia Robot Entertainment.

Zástupci Electronic Arts už v říjnu pro Origin podepsali smlouvy s velkými vydavatelstvími Warner Bros. Interactive, THQ a Capcom. I tituly od těchto společností pomohly k tomu, že Origin v říjnu překročil hranici 6 milionů registrovaných hráčů. Ani to ale stále zdaleka nestačí na konkurenční Steam, vždyť obchod Valve měl na konci roku více než 35 milionů uživatelů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama