ctvrtecni-informacni-stripky
Novinka Čtvrteční informační střípky

Čtvrteční informační střípky

Erik Omar

Erik Omar

26. 1. 2012 19:15 5
Reklama

Během dne se vyrojilo několik menších zpráv, které si nezaslouží celou jednu novinku, ale bezesporu si zaslouží vaší pozornost. Takže pojďme na ně:

  • Společnost Ubisoft oznámila, že 16. března přivede na PC Rayman: Origins, poslední a mimochodem velmi povedené dobrodružství nosatého blonďáka. Doposud konzolově exkluzivní titul vyjde i pro handheld PS Vita a to již 22. února. Systémové požadavky PC verze najdete zde.
  • Dalším střípkem v naší mozaice je oznámení data vydání oblíbené hříčky Angry Birds ve verzi pro facebook. Naštvaní ptáčci přiletí na modrou sociální síť 14. února, tedy přesně na Valentýna. Něco nám říká, že ten den vyhasne několik plamenů lásky, zabíjet zelená prasata totiž bude snad úplně každý. Angry Birds budou na FB v základní verzi zdarma, za dolar pak dostanete nové útoky.
  • A nakonec tu máme studio Deep Silver, které dnes vydalo trailer na DLC pro svůj „zombie Oblivion“ Dead Island. Stahovatelný obsah ponese název „Ryder White“ a nabídne až sedmi hodinovou kampaň za antagonistu z původní hry – plukovníka Whitea. DLC se na distribučních kanálech objeví 1. února a vyjde vás na 800 MS bodů, respektive osm liber.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama