maxis-vyviji-novou-hru
Novinka Maxis vyvíjí novou hru

Maxis vyvíjí novou hru

Ondřej Švára

Ondřej Švára

30. 1. 2012 11:10
Reklama

Simcity i Spore zapomenuto. Studio Maxis (od roku 1997 součást Electronic Arts) potajnu kutí zcela novou vysokorozpočotovou hru. Podle prvních zpráv se má jedna opět o simulaci.

Maxis v pracovním inzerátu shání zkušeného grafika, který by se zapojil do kalifornského vývojářského týmu. Pracovat má prý ve společnosti talentovaných a zkušených lidí  "na nové tříáčkové simulační hře".

Grafik by si měl mimo jiné rozumět také s renderovací architekturou a aplikačním prostředí pro konzole Xbox a PS3, čili hra by měla vyjít ještě na současnou generaci konzolí, to znamená odhadem do dvou let.

Maxis již bez Willa Wrighta v čele se může pochlubit patnáctiletou tvůrčí historií a hrami jako Simcity, SimAnt, SimCopter, The Sims či Spore, jenž ovšem nesplnilo očekávání veřejnosti.

Nejúspěšnější řadu The Sims dnes vytváří celé jedno specializované studio. Fanoušci "simulátoru člověka" se mohou těšit na další přídavek The Sims 3 Showtime již v březnu letošního roku. Díky mnoha internetovým možnostem tato hra připomíná spíše surfování po sociálních sítích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama