microsoft-flight-vzletne-koncem-unora
Novinka Microsoft Flight vzlétne koncem února

Microsoft Flight vzlétne koncem února

Ondřej Švára

Ondřej Švára

7. 2. 2012 15:17
Reklama

Své datum vydání už má i mírový letecký simulátor Microsoft Flight. Tato exkluzivní PC hra s mikrotransakčním modelem vlétne na naše harddisky devětadvacátého února

Microsoft Flight, se mezi herní aviatiky dostane jako digitální free-to-play hra, od níž si Microsoft slibuje, že mu připoutána k webu může vydělat alespoň na tvůrčí a provozní náklady, čehož by dnes krabicový singleplayer už na PC platformě nebyl schopen.

Hned v den vydání budou mít hráči k dispozici první DLC za dvacet dolarů nazvané Hawaiian Adventure Pack, který do hry přidá stovky mil ze zbývajících havajských ostrovů, nové letadlo Vans RV-64 a také nové mise, jichž má být celkem dvacet.

Bonusový obsah je ale připraven i pro ty, kteří nechtějí utrácet. Hráči, kteří si hru zaregistrují ve službě Games for Windows Live, dostanou letadlo Boeing Stearman a pár specifických misí pro něj.

Je otázkou, jak moc hratelný vlastně Microsoft Flight bez doplňků bude. Každopádně jako mohutné demo jistě žádného pilota nenaštve. Vývojáři zároveň slibují přiměřenou hardwarovou náročnost, aby si mohli zalétat i majitelé notebooků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama