diablo-3-dorazi-ve-druhem-ctvrtleti-2012
Novinka Diablo 3 dorazí ve druhém čtvrtletí 2012

Diablo 3 dorazí ve druhém čtvrtletí 2012

Marek Švrkala

Marek Švrkala

14. 2. 2012 15:44
Reklama

Přestože třetí Diablo podle původních plánů už mělo být na trhu, nakonec pravděpodobně vyjde až ve druhém čtvrtletí tohoto roku. Tvůrčí tým totiž momentálně cílí na období od dubna do června 2012. V aktuální zprávě společnosti Activision pro investory to sdělil Mike Morhaime, jeden ze zakladatelů Blizzardu, jehož studia projekt připravují.

„Vzhledem k popularitě akčních RPG a zájmu hráčů o sérii Diablo očekáváme, že vydání třetího dílu této série bude velkou příležitostí pro Blizzard. Mohu potvrdit, že vydání Diabla III směřujeme na druhé čtvrtletí letošního roku. Další detaily zveřejníme v následujících týdnech,“ uvedl Morhaime a pochválil betatestování hry. „S betatestem Diabla III jsme začali vloni. Po získání zpětných reakcí od komunity a našich interních týmů jsme do hry zapracovali změny, které vylepší celkový zážitek a zajistí, aby finální verze naplnila naše vysoké předpoklady.“

Přehled části změn, které odezva veřejnosti přinesla, naleznete v naší starší novince. Dnes se zaměříme na náročnost hry – její správné nastavení je jedním z klíčů k tomu, aby pařané u neustálých soubojů s rozličnými nepřáteli vydrželi. Dlouhou hratelnost by měla zajistit celá škála obtížností.

„Normální mód je vhodný i pro svátečnější publikum. Už v Nightmare ale pořádně pocítíte, že vás ostatní chtějí zabít. Obtížnosti Hell a Inferno pak vyžadují, abyste sledovali statistiky a používali všechny možnosti, jak své atributy navýšit. Jinak vás nepřátelé snadno nakopou,“ řekli chlapíci z Blizzardu ve videu, které přikládáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama