assassin-s-creed-3-ma-datum-vydani
Novinka Assassin's Creed 3 má datum vydání!

Assassin's Creed 3 má datum vydání!

Erik Omar

Erik Omar

16. 2. 2012 09:15
Reklama

Yves Guillemot, šéf týmu Ubisoft, na finanční konferenci studia oznámil datum vydání titulu Assassin's Creed 3 - skutečného třetího pokračování oblíbené série - které připadne na den 30. řijna. Měsíc po prázdninách nás tak čeká zcela nový příběh (i když by měl zodpovědět některé otázky nastolené v italské trilogii), nový hrdina i nová doba. Spekuluje se o feudální Číně, Egyptě, USA v době války za nezávislost atd. Jisté však není nic, jelikož kromě samotného data prozradil k obsahu hry Guillemot pouze následující: „Assassins Creed 3 je opravdovým next-genem a to jak pro samotnou značku AC, tak pro interaktivní zábavu a vyprávění obecně.“

Fanoušky série jistě potěší fakt, že jde o nejdražší hru studia Ubisoft. Žádná jiná francouzské vývojáře nikdy nestála víc, a tak samozřejmě doufají ve více než slušné prodeje. Cíl je nastaven jasně – vyrovnat a nejlépe překonat sedmimiliónový rekord posledního dílu Revelations. K tomu by mohlo pomoct i spekulované vydání pro chystanou konzoli Wii U od Nintenda.

Jak jsme vás informovali již včera, Ubisoft učinil ještě jedno důležité oznámení data vydání, a sice pro další trojkové pokračování Far Cry 3, kterého se dočkáme o necelý měsíc dřív (konkrétně 6. září).

Nakonec dodejme, že bychom se v brzké době (podle všeho 16. března) měli dočkat DLC pro poslední vydaný díl série Revelations. Jeho název sice není známý, ale dle různých zdrojů se zaměří na puzzle úkoly a platformování (takže nás čeká hodně skákání a řešení hádanek). Spolu s tím unikla informace o chystané „Otoman Edition“ verzi hry, kterou na svém webu chvíli nabízel obchodní řetězec Game a jež by měla zmíněné DLC obsáhnout už na pultech obchodů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama