far-cry-3-a-nove-informace-z-edge
Novinka Far Cry 3 a nové informace z Edge

Far Cry 3 a nové informace z Edge

Erik Omar

Erik Omar

16. 2. 2012 18:17
Reklama

V posledním vydání magazínu Edge se objevila hutná preview na očekávanou akci Far Cry 3. Kromě několika nových informací magazín exkluzivně zveřejnil i řadu obrázků z pacifikem inspirovaných lokací (sluníčko, zeleň, písek a do toho hodně krve). Právě ty si pak můžete prohlédnou pod novinkou.

Co se týče nových poznatků přímo o hře, dozvěděli jsme se následující: Zahrajeme si za obyčejného chlapíka Jasona Brodyho, který spolu s přáteli vyrazí na ostrov do Pacifiku. Tam se však všechno nečekaně zvrhne (viz nový trailer). Po sérii nešťastných událostí zůstává Jason sám a vedle krvelačných gangů se musí vypořádat i s nehostinnou faunou a flórou ostrova (dokonce půjde i lovit, čímž by si hlavní hrdina měl obstarávat prostředky k přežití).

Jedním z podstatných staronových prvků je opuštění od otravného zasekávání zbraní známého z druhého dílu. Vývojáři sice zpočátku poruchové zbraně chtěli v obměněné formě použít, ale nakonec došli k závěr, že se nehodí ke stylu hratelnosti. Ta má být dynamická a především silně nelineární. Mise půjde zkrátka řešit všemožnými způsoby od hurá stylu po tichou likvidaci nepřátel.

Far Cry 3 zatím vypadá šťavnatěji než dobře uzrálé avokádo. Avokádo, které si budeme moct „utrhnout“ již 6. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama