mass-effect-3-nevyzaduje-stale-pripojeni
Novinka Mass Effect 3 nevyžaduje stálé připojení

Mass Effect 3 nevyžaduje stálé připojení

Ondřej Švára

Ondřej Švára

20. 2. 2012 12:33 4
Reklama

Ke hraní Mass Effectu 3, k němuž minulý týden vyšlo demo, nebudete potřebovat stálé připojení k internetu. Slibuje to samotné Bioware ústy producenta hry Caseyho Hudsona. Ten uvádí, že přísnější forma DRM, vyžadující kontrolu hry online, v třetím Mass Effectu nebude přítomna.

Ani nemusí. Platící hráči totiž budou jednorázově zkontrolováni přes registraci v novém sociálním prostředí Origin, bez kterého se Mass Effect 3, stejně jako další hry distribuované přes Electronic Arts, již neobejdou.

Origin funguje na podobném principu jako Steam, pouze se přes něj jaksi navíc připojují i krabicové verze her. "Origin slouží jako brána ke hře a k jejímu dodatečnému digitálnímu obsahu i dalším funkcím. Kdo však netouží po multiplayeru, může posléze zůstat offline," konstatuje Case Hudson.

Mass Effect bude v digitální verzi k dostání nejen na Originu, ale také na dalších digitálních tržištích. S jednou velkou výjimkou, neobjeví se právě na Steamu, což jenom potvrzuje špatné vztahy Electronic Arts s Valve. Před Mass Effectem se na Steam nedostaly například Crysis 2 nebo Star Wars: The Old Republic

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama