retro-city-rampage-miri-i-na-pc-a-ps3
Novinka Retro City Rampage míří i na PC a PS3

Retro City Rampage míří i na PC a PS3

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 2. 2012 17:49
Reklama

Pokud občas nostalgicky vzpomínáte na staré hry, pravděpodobně víte o nezávislém projektu Retro City Rampage. Mix prvků ze série Grand Theft Auto a dalších oblíbených titulů si přesto, že byl původně ve vývoji jen pro konzolové distribuční sítě WiiWare a Xbox Live Arcade, získal pozornost a řadu fanoušků. Nyní nepochybně přibere další. Tvůrci ze studia Vblank Entertainment totiž oznámili, že Retro City Rampage připravují rovněž pro PC, PlayStation 3 a nový handheld PlayStation Vita.

Hra z otevřeného světa by na všechny zmíněné platformy měla vyjít v květnu tohoto roku. Už nyní si můžete na oficiálních stránkách předobjednat PC verzi. Za 15 dolarů získáte Retro City Rampage bez jakékoli DRM ochrany, klíč k aktivaci na Steamu, soundtrack s 10 skladbami a různé podklady pro tisk vlastní retro krabičky. Dobrý pocit z těchto bonusů by ale měl být pouhým doplňkem toho hlavního – tedy skvělé hratelnosti, kterou přinese jak příběhový mód (čeká vás více než 50 misí), tak arkádové levely se specifickými úkoly (30 úkolů zaměřených na zisk co nejvyššího score).

Herní náplň má být různorodá. „Fanoušci série Grand Theft Auto se budou cítit jako doma, mise ale obsahují daleko více než je střílení a řízení. Kombinují klasické hry s moderními mechanikami, aby zahrnuly téměř všechny žánry – od stealth akcí, přes adventury a rytmické hry až k titulům s podvodními levely. Jsem hrdý, že se vše povedlo připravit s využitím stejné techniky a grafiky,“ pochlubil se na blogu konzole PlayStation Brian Provinciano, jenž za ambiciózním projektem stojí.

Díky trailerům z Hrej TV nyní můžete Retro City Rampage vidět v pohybu:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama