medal-of-honor-warfighter-odhalen
Novinka Medal of Honor: Warfighter odhalen

Medal of Honor: Warfighter odhalen

Maggot

Maggot

24. 2. 2012 05:26 5
Reklama

Značka Medal of Honor je jednou z těch, kterou chce EA udržovat naživu. Začala s tím před necelými dvěma lety, když na trh uvedla moderní reinkarnací kdysi tolik slavné série. I přes vlažné přijetí se nyní oficiálně chystá další díl, který se bude jmenovat Medal of Honor: Warfighter a dle prvních informací oficiálního Xbox magazínu vyjde v říjnu tohoto roku pro PS3, Xbox 360 a PC.

Příběh hry bude opět sledovat jednotku Tier 1, ačkoliv se neví, zdali budou hráči opět operovat v Afghánistánu, nebo se děj přesune do úplně jiných končin. Hru opět vyvíjí studio Danger Close, které si tentokrát vytvoří i úplně vlastní multiplayer, na kterém v případě první hry dělalo studio DICE, jež perfektně znáte díky sérii Battlefield.

DICE ovšem poskytnou Frostbite 2.0 engine, tudíž se můžete těšit i na rozsáhlé možnosti destrukce okolí. Hra bude oficiálně představena šestého března na Games Developer Conference, kde bude zveřejněno i několik obrazových materiálů ke hře. Zatím vezměte za vděk alespoň vůbec první artwork.

Medal of Honor: Warfighter odhalen
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama