konzolove-diablo-iii-opet-realnejsi
Novinka Konzolové Diablo III opět reálnější

Konzolové Diablo III opět reálnější

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

27. 2. 2012 10:08
Reklama

Server Ripten si povšiml dalšího významného náznaku, že se Diabla III dočkají i hráči na konzolích. Blizzard se totiž pustil do honu na nové zaměstnance, jak ukazuje i výmluvný screenshot z příslušné sekce na GamaSutře:

Konzolové Diablo III opět reálnější
i Zdroj: Hrej.cz

Ano, Blizzard se snaží výrazně rozšířit svůj tým v Kalifornii, a mezi žádanými místy se nacházejí i taková, která potvrzují spekulaci, že se pracuje na konzolové verzi Diabla III. Ano, Blizzard hledá zároveň technika pro Battle.net, testery do lokalizačního oddělení, ale dále také třeba člověka na pozici "Senior Software Engineer Console Network", jak dokazuje další screenshot redaktorů Riptenu:

Konzolové Diablo III opět reálnější
i Zdroj: Hrej.cz

Že se Diablo III objeví na konzolích, už v minulosti potvrzovaly twitterové výkřiky do tmy. V naší poslední novince najdete už také informaci, že hlavním designerem bude Josh Mosqueira. Blizzard ale stále oficiálně konzolové verze neoznámil a není jasné, pro které platformy Diablo III vyjde. Ripten z informací vyvozuje, že by se mělo – nepřekvapivě – jednat o X360 a PS3, zatím nic nenasvědčuje lákavé možnosti PS3/Vita crossplay režimu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama