prvni-recenze-mass-effectu-3
Novinka První recenze Mass Effectu 3

První recenze Mass Effectu 3

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

27. 2. 2012 09:32 17
Reklama

Server Gaming Everything posbíral informace z první papírové recenze očekávaného RPG Mass Effect 3. Závěrečný díl epické sci-fi trilogie si v tradičně podrobném hodnocení německého časopisu vedl výtečně a za většinu aspektů ho redakce odměnila maximálním možným počtem bodů. Pouze grafiku a ovládání autor nehodnotil – hrál totiž jen verzi pro PS3 a s udělením čísla pro tyto aspekty čeká až na PC verzi. Další hodnocení: ozvučení – 10/10, vyváženost – 9/10, atmosféra – 9/10, komplexnost – 9/10, questy a příběh – 10/10, rozvoj postavy – 10/10, bojový systém – 8/10 a předměty – 9/10 hovoří jak o německé posedlosti rozsekat systém hry na úplné prvočinitele, tak i o tom, že se Mass Effect 3 vydařil zejména po stránce vyprávění děje.

Další dílčí informace, které v recenzi zazněly, hovoří o tom, že hlavní kampaň trvá přibližně 15-20 hodin. Side-questy pak mohou rozšířit celkovou hrací dobu až na dvojnásobek. Z této doby přibližně 90 minut tvoří filmečky. Potěšující informací pro fanoušky určitě je, že závěr neobsahuje žádné cliff-hangery a je skutečně plnohodnotným ukončením série. Ti, kdo si importují uloženou pozici z ME2, budou mít více či méně odlišné začátky. A celkově redaktoři GameStaru nedoporučují hraní nováčkům – lepší je mít povědomí o příběhu prvních dvou dílů. Na ty, kdo trojku dohrají, čeká prý zajímavá sekvence po závěrečných titulcích. RPG prvky se podobají ME1 a hra dává více možností úpravy svého Sheparda. Kritika mířila na stále trochu hloupou AI a ne úplně vydařené scény ve střílnách.

Pokud uvažujete o předobjednání či koupi Mass Effectu 3, možná se vám bude hodit i šikovná tabulka, kterou vytvořil server GameMarshal. Najdete v ní porovnání obsahu a ceny jednotlivých verzí, jež se dostávají do prodeje. Šťastnou ruku!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama