assassin-s-creed-3-oficialne-oznamen
Novinka Assassin's Creed 3 oficiálně oznámen

Assassin's Creed 3 oficiálně oznámen

Erik Omar

Erik Omar

1. 3. 2012 18:01 15
Reklama

Update: Ubisoft oficiálně přiznal existenci AC III. Zároveň vydal přebal hry, který potvrzuje vše níže vypsané (pod novinkou najdete přebal).

Opravdu se tak ujmeme role "Mela Gibsona" v době bojů o nezávislost, což dostatečně prozrazuje obal, na němž je asasín chystající se rozseknout vejpul hlavu britského rudokabátníka. Další informace studio zveřejní v pondělí 5. března.

Původní zpráva: Zaměstnanec obchodního řetězce Best Buy serveru Kotaku poslal první promo obrázek k očekávanému titulu Assassin's Creed 3. Absolutně netušíme, jak to teď s hříšníkem dopadne, ovšem můžeme mu děkovat. Díky jeho neposlušností totiž nyní o regulérně třetím pokračování oblíbené série víme mnohem víc.

Obrázek, který můžete vidět pod novinkou, zobrazuje chlapíka velmi podobného oběma dvěma hlavním hrdinům dílů předešlých, a tak není pochyb, že jde o jejich následníka.

Dobová vlajka v pozadí prozrazuje, že se ve třetím pokračování zúčastníme Americké revoluce (neboli Americké války za nezávislost), která proběhla v 18. století. Tuto teorii dále podporuje i armádní blůzka, kterou má hlavní hrdina na sobě nebo kolt, který svírá v ruce.

Další zajímavost a sice, že zřejmě půjde o indiána (přinejmenším polovičního, aby postava zapadala do rodokmene Altaira a Ezia), prozrazují ostře řezané rysy, narudlá kůže a typicky velký nos. Dále také náramek z jakýchsi drápů, luk, šípy a tomahavk, který hrdina drží ve své pravé ruce.

Vydedukovat toho lze z obrázku opravdu mnoho a po informačním suchu jde doslova o bombu. Na druhou stranu není nic potvrzené Ubisoftem a i když obrázek samotný vypadá dost věrohodně, úplnou jistotu budeme mít až s odhalením oficiálních informací, jež se – jak prozrazuje oficiální facebook stránka – kvapem blíží (předpokládá se 5. března).

Assassin's Creed 3 vyjde 30. října, více informací o datu vydání v naší předešlé novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama