o-world-of-warplanes-je-velky-zajem
Novinka O World of Warplanes je velký zájem

O World of Warplanes je velký zájem

Marek Švrkala

Marek Švrkala

2. 3. 2012 09:35 2
Reklama

Onlinovka World of Warplanes si už v průběhu vývoje zajistila ohromné množství fanoušků. Více než 100 tisíc hráčů se zaregistrovalo do chystaného celosvětového alfa testu, a to za pouhý jeden den od spuštění formuláře. „Zájem hráčů o účast v alfa testování je obrovský a o hodně vyšší, než jsme předpokládali,“ řekl za vývojářský tým Wargaming.net Anton Sitnikau a přislíbil, že tvůrci mají ještě dostatek volných míst.

I ta se ale jistě brzy zaplní, vždyť World of Warplanes vypadá velmi nadějně. Namísto tanků známých z World of Tanks, další onlinovky stejného studia, vás hra posadí do kokpitu válečných letadel. Cíl bude totožný – v bitvách zničit co nejvíce nepřátel a dobře se pobavit s kamarády i náhodnými hráči.

Tvůrci připravují celou řadu letadel, ve finální verzi hry se jich má objevit více než 100. Mezi vybranými letadly se jistě neztratí ani sovětské stroje. „V našich hrách se vždycky snažíme dosáhnout ideální kombinaci přesnosti a zábavy. Doufáme, že testovací piloti shledají sovětská válečná letadla stejně zábavná jako americká a německá,“ doplnil Anton Sitnikau. Právě na sovětské letecké inženýrství zaměřuje nejnovější trailer, který jsme nahráli na Hrej TV:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama