diablo-iii-vyjde-17-dubna
Novinka Diablo III vyjde 17. dubna?

Diablo III vyjde 17. dubna?

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

4. 3. 2012 21:48
Reklama

Datum vydání Diabla III je jedním z nejžádanějších vůbec – často se na něj ptají čtenáři v diskusích, posluchači v podcastech a Blizzard... mlčí. A tak se množí nejrůznější spekulace, z nichž se ale zatím žádná neukázala jako pravdivá, respektive žádnou autoři oficiálně nepotvrdili. Posuďte sami – nedávno jsme například psali o vydání 1. února, spekulovali jsme o druhém čtvrtletí letošního roku a padla dokonce i zpráva, že by Diablo III mělo vyjít až 19. Dubna příštího roku! A pak se v tom vyznejte, že?

Aktuální zpráva pochází z Itálie, a to konkrétně ze stránky MMO RPG.it. Ta píše, že by Diablo III mělo vyjít už 17. dubna, což prý potvrdili zdroje z místních obchodů spolu s cenou 54,90 EUR za standardní verzi a 89,90 za sběratelskou. Na svých stránkách toto datum potvrzuje také italský Amazon a také GameStop. Jen dodejme, že skutečně jde o 17. dubna tohoto roku, nikoli až za třináct a půl měsíce.

Samozřejmě je možné, že ještě dojde na další odložení či úpravu tohoto data – ostatně, lidé z Blizzardu to jsou nejspíš schopni udělat už jen pro tu legraci ;-) Ale přesto považujeme tuto zprávu za příznivý signál a zůstáváme v naději, že Diablo III stihneme dohrát možná ještě do avizovaného konce světa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama