porce-screenshotu-z-max-payne-3
Novinka Porce screenshotů z Max Payne 3

Porce screenshotů z Max Payne 3

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

5. 3. 2012 10:33
Reklama

Během posledních několika dní se vyrojila sprška informací o očekávané akci Max Payne 3. Předně: vydána byla dvacítka zbrusu nových screenshotů, které Rockstar uvolnil při příležitosti testování hry redaktory některých zahraničních časopisů. Povětšinou temné a hodně krvavé obrázky nijak nevybočují ze standardu stanoveného předchozími screenshoty, ukazují, že se Max nebude bát násilí, efektních výbuchů a filmových scén – na jednom obrázku vidíme například stylový výstřel přímo do kamery. Čtyři bonusové obrázky, které najdete v řádku pod touto novinkou, nesou logo webu Rockstar Turk a byly vydány exkluzivně pro tuto stránku.

V Oficiálním Xbox magazínu, Oficiálním PlayStation magazínu a v několika dalších zdrojích se objevily také dojmy z hraní Max Payne 3. Slibně zní informace o temném začátku: životem poznamenaný hrdina plní úkol pro svého šéfa v Sao Paulu, přináší výkupné a působí odevzdaně i dezorientovaně. Zranitelnost ale brzy bere za své s návratem bullet-timu, efektnějšího a drsnějšího než kdy předtím. Tentokrát bullet-time vydrží nekonečně dlouho, pokud je Max zapojen do boje – rychle se ale vyčerpává mimo přestřelky. Cílem tedy je, aby hráči vršili rychle za sebou spektakulární zabití. Boj prakticky nenutil používat krytí a rychlému postupu napomáhala i načítání omezující možnost poslední záchrany. Z dílů vytvářených týmem Remedy známé vyprávění příběhu přes komiksová okénka nahradily filmové cut-scény, naštěstí ale nezmizel Maxův drsňácký vnitřní monolog. Pochvala každopádně míří na adresu spádu a zábavnosti akce samotné, která je podle OXM dokonce perfektní protilátka na "střílečkovou únavu" a znuděnost.

Poslední víkendové informace se netýkají přímo hry Max Payne 3, ale faktu, že k ní také vyjde oficiální příručka. Ta nabídne 304 stran, které pokryjí jak singleplayer, tak zejména multiplayerové bitvy. Příručka by měla stát 12,99 dolarů, detaily zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama