risen-2-v-cr-v-luxusni-omezene-edici
Novinka Risen 2 v ČR v luxusní omezené edici

Risen 2 v ČR v luxusní omezené edici

Maggot

Maggot

7. 3. 2012 17:08 3
Reklama

Ačkoliv jsme oproti jiným evropským státům zaostalí prakticky ve všech ohledech - o zámoří ani nemluvíme - občas se najde jistá satisfakce, díky níž se můžeme opět cítit jako lidé. Tím myslíme například i luxusní sběratelskou edici PC verze hry Risen 2: Dark Waters, která vychází již příští měsíc.

Český vydavatelský dům Cenega, který hru vydává na našem území, nejen že zajistil sběratelskou edici i pro české zákazníky, zajistil totiž edici, která je ještě luxusnější, jak už tak luxusní edice. Přesně tak, v ČR bude dostupná omezená série hry, kterou nikde jinde nekoupíte!

"Osobně se považuji za velkého fanouška původních her ze série Gothic, stejně jako i nového Risenu od Piranha Bytes, a proto jsem pokládal uvedení vylepšené sběratelské edice v Česku a na Slovensku za svůj závazek a splnění velkého přání. Tady nešlo pouze o obchod, ale o vytvoření nabídky určené podobně nadšeným fanouškům, jejímž výsledkem bude ještě zajímavější sběratelská edice, nežli jakou má zbytek EU," říká Chalid Himmat, marketingový ředitel Cenegy.

Co najdete v útrobách enormní krabice? Vše je uloženo v krásném dřevěném sudu s vlastním číslem. V něm najdete kartonový přebal hry s vyraženými logy, klasickou DVD krabičku, soundtrack, knížku s artworky, sběratelskou postavičku gnóma Jaffara, tištěnou mapu a plakát, sběratelské samolepky, pirátskou vlajku, originální pirátský amulet, manuál a samozřejmě i hru, ovšem i s bonusovým DVD se zákulisními materiály.

To je slušná nálož, zvláště za doporučenou maloobchodní cenu 1999 ,- Kč, no ne? Předobjednávejte rychle, počet kusů je extrémně omezený.

Risen 2 v ČR v luxusní omezené edici
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama