druhy-dil-akce-prototype-miri-vysoko
Novinka Druhý díl akce Prototype míří vysoko

Druhý díl akce Prototype míří vysoko

Marek Švrkala

Marek Švrkala

9. 3. 2012 13:40
Reklama

Studio Radical Entertainment hýří sebevědomím a věří, že druhý díl akce Prototype uspěje, a to i díky správně zvolenému termínu vydání, který je pro konzole stanoven na duben (PC verze byla odložena až na červenec). „Prodaly jsme 2,1 milionů kopií prvního dílu. Pro pokračování máme ještě daleko vyšší ambice,“ potvrdil Dave Fracchia, viceprezident kanadského vývojářského týmu.

„Přibližně míříme mezi 1,5 milionů kopií a 4 miliony, tedy dvojnásobek prodaných kusů jedničky. Samozřejmě bych ale byl rád, pokud prodáme ještě více,“ upřesnil ambiciózní Fracchia a pochválil vhodně zvolené datum vydání. „Objevilo se několik her, u nichž vydavatelé naznačovali, že by mohly vyjít v dubnu. Všechny ale byly přesunuty, takže duben ovládneme my. Reklamní kampaní nás podpoří Activision, který má v naši práci velkou důvěru. Marketingový rozpočet byl oproti jedničce zvýšen.“

Pokračování otevřené městské sci-fi akce Prototype vyjde z hratelnosti prvního dílu, přinese ale nového hlavního hrdinu. Jako seržant James Heller se pokusíte pomstít Alexi Mercerovi, protagonistovi prvního dílu. Mimo něj budete muset pomocí spousty speciálních schopností odstranit i další cíle, což dokládá i preview Tomáše Krajči. Přikládáme kupu trailerů:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama