swtor-ma-1-7-milionu-predplatitelu
Novinka SWTOR má 1,7 milionů předplatitelů

SWTOR má 1,7 milionů předplatitelů

Marek Švrkala

Marek Švrkala

9. 3. 2012 14:37
Reklama

Nákladný vývoj onlinovky Star Wars: The Old Republic by se nakonec Electronic Arts a Bioware měl vyplatit. Počet předplatitelů MMO ze světa Hvězdných válek totiž roste. Na konci února za hraní platilo 1.7 milionů uživatelů, což v rozhovoru s investory potvrdil sám John Riccitiello, šéf společnosti Electronic Arts.

Výsledky již komentovali i videoherní analytici. „Odhadujeme, že hra bude mít na konci června tohoto roku 2 miliony platících hráčů. Ti pak vydrží po zbytek roku,“ předpovídá Doug Creutz z analytické společnosti Cowen and Company. Povedené MMO navíc stále čeká na asijský start: „Electronic Arts plánují Star Wars: The Old Republic spustit v asijsko-pacifickém regionu ještě tento měsíc,“ doplnil Creutz.

Vývojáři z Bioware se o své skvělé dílo poctivě starají, což by měl doložit i chystaný update na verzi 1.2, který s podtitulem Legacy vyjde v dubnu. Tvůrci vyslyšeli požadavky hráčské komunity a připravili žebříčky pro PvP Warzone, gildovní banky a evoluci ze systému Legacy. Na své si přijdou také hráči na vyšší levelech, pro něž je připraven nový obsah, jako je operace Explosiv Conflict. Samozřejmostí jsou pak další úpravy hratelnosti, optimalizace bojového systému a opravy chyb. Přikládáme trailer, jenž na chystané změny upozorňuje:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama