bin-ladina-si-v-novem-moh-nezastrelite
Novinka Bin Ladina si v novém MoH nezastřelíte

Bin Ladina si v novém MoH nezastřelíte

Maggot

Maggot

12. 3. 2012 08:55 1
Reklama

Chtěli jste si v rámci čerstvě odhalené akce Medal of Honor: Warfighter chytit svého Bin Ladina, nebo třeba Saddáma Husajna? Ačkoliv nad touto možností přemýšleli i samotní tvůrci hry, studio Danger Close, spolupráce s americkou armádou je naučila, co je a co není dobré pro zobrazování ve hrách. Respektiva, byla to samotná armáda, která toto znemožnila.

Jak jistě víte, ve hře se dostáváte do rolí vojáků Tier 1 jednotek, elitních skupin, které mají za úkol eliminovat ty nejnebezpečnější teroristické akty. Ačkoliv se tito vojáci zúčastnili například i honů na lídry typu Usámy Bin Ladina, autoři se těmto kontroverzním tématům za každou cenu vyhýbají.

"To není náš příběh. Týká se to pouze Tier 1 vojáků," reagoval na známou otázkou producent hry, Greg Goodrich. "Rádi jsme se přiučili tomu, co je a co není dobré," ve smyslu vyobrazených scén ve hrách. Ačkoliv se tedy některé události v novém MoH odehrávají na základech reálných podkladů, ty opravdu známé akce můžete ze svého seznamu vyškrtnout. Pokud ale mermomocí chcete, zkuste například sérii Kuma War, která s tímto nikdy problém neměla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama