novy-bioshock-predstavuje-handymana
Novinka Nový BioShock představuje Handymana!

Nový BioShock představuje Handymana!

Maggot

Maggot

14. 3. 2012 13:15
Reklama

Před necelým týdnem jsme si představili jednoho z prvních odhalených nepřátel utopické akce BioShock: Infinite, která je oficiální třetí hrou zaběhnuté a velice oblíbené značky BioShock. Hádejte co! Vývojáři z Irrational Games vám nyní oficiálně představují dalšího krasavce, který na vás spolu s ostatními zaútočí říjnu tohoto roku.

Jmenuje se Handyman, jelikož mu vše jde patrně od ruky. Aby také ne, vzhledem k velikosti jeho dlaní je schopen vrhat nepřáteli, odrážet se a útočit z mnoha úhlů překvapivou rychlostí a zákeřností. Jen mu netřeste rukou, ano? K vydání Infinite se dnes ovšem vyjádřil i Ken Levine, který je matkou představenou Irrational Games.

Navzdory tomu, že před koncem roku vychází enormní spousta silných značek, jmenujme například Medal of Honor: Warfighter, Assassin's Creed 3, další Call of Duty nebo třeba Halo 4, Levine věří, že BioShock velice významně své publikum zasáhne díky své osobité atmosféře a pojetí, kterému se hráči zkrátka věnují dobrovolně a velice rádi. Velkou konkurenci tak nevidí jako problém, nýbrž jako příležitost si dokázat, že BioShock: Infinite bude zatraceně horké zboží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama