stredecni-next-gen-zpravy-z-celeho-sveta
Novinka Středeční next-gen zprávy z celého světa

Středeční next-gen zprávy z celého světa

Maggot

Maggot

14. 3. 2012 08:56
Reklama

Zatímco někteří vývojáři otevřeně odmítají novou generaci her, která příjde s dalšími konzolemi a novým hardwarem, ať už s vaším požehnáním nebo bez něj, v médiích se začínají rojit zprávy o přípravách her pro další etapu vývoje herního průmyslu.

První zprávy přichází z tábora Sony, jejichž domácí studio Guerrilla Games nejen že pracuje na Killzone hře pro PlayStation Vita, ale připravuje také "exkluzivní titul ve spolupráci s technologickým lídrem nové generace," čímž myslí chlebodárce Sony. Tento úryvek je součástí otevřených pracovních pozic, které studio vcelku nedávno vypsalo. Může se jednat o Killzone pro novou generaci?

Ani Sega nezůstává pozadu, jelikož se jeden z klíčových vývojářů, Takashi Iizuka, rozpovídal o tom, že pomalu, ale velice pomalu, připravuje novou hru s modrým ježkem Sonicem v hlavní roli, ale právě pro železo nové generace. Samozřejmě bez oficiálního posvěcení jak vydavatele, tak Microsoftu a Sony, které mají být dle slov tvůrce ideálním hostitelem nové hry.

Jisté je, že počet těchto zpráv začne s blížícím se červnem, kdy proběhne výstava E3 a kde bude nová generace s největší pravděpodobností nějakým způsobem odhalena, mohutně sílit. Již teď je jisté, že se v zákulisí něco kuchtí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama