thq-si-zaregistrovalo-znacku-1666
Novinka THQ si zaregistrovalo značku "1666"

THQ si zaregistrovalo značku "1666"

Maggot

Maggot

14. 3. 2012 21:12 2
Reklama

THQ nejspíš chystá velkou tragedii, jak odhalil server Gamespot prostřednictvím amerického patentového úřadu. Společnost si totiž nechala zaregistrovat značku "1666", která skutečně může odkazovat na ledaccos, třeba i velký požár v Londýně, který se stal jednou z nejkatastrofičtějších událostí v dějinách. Během požáru shořelo více jako 70 000 domů a centrální část Londýna byla prakticky kompletně zdevastována.

Proč si myslíme, že by velký požár mohl být ústředním tématem připravovaného titulu? Ale no tak, copak to samo o sobě nezní zajímavě? V tomto roce se samozřejmě odehrálo mnoho jiných a historicky zajímavých událostí, požár je ovšem zdaleka nejzajímavějším. Pravdou ovšem je, že 1666 skutečně nemusí sloužit jako název hry, už jen z toho důvodu, že titulů uvozených číslem skutečně moc není.

Může také jít o označení propagačního zboží, o doprovodnou značku k jinému titulu, nebo něco zcela jiného. Je tedy minimálně zajímavé, že THQ, které se momentálně zmítá v extrémních finančních potížích, otevřelo úplně novou značku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama