je-to-oficialni-diablo-iii-vyjde-15-kvetna
Novinka Je to oficiální, Diablo III vyjde 15. května

Je to oficiální, Diablo III vyjde 15. května

Erik Omar

Erik Omar

15. 3. 2012 13:58
Reklama

Dámy a pánové, je to tady. Společnost Blizzard právě dnes oficiálně oznámila, kdy (konečně) vyjde nesmírně očekávané Diablo III. To magické datum, které by si měl každý skalní fanda nasprejovat na zeď pokoje, je 15. května. Právě v tento den obchody naskladní hru, která byla oznámena „kdysi“ v roce 2008.

Takto očekávaný titul se samozřejmě nebude prodávat jen tak. Vedle digitální verze, která je již v tento moment k dispozici pro předobjednání, bude v kamenných prodejnách k dostání také speciální bílá sběratelská adice. Ta toho obsáhne opravdu mnoho, vedle samotné hry konkrétně: DVD/Blu-Ray s exkluzivními záběry ze zákulisí vývoje, Diablo III soundtrack na CD, knížku s kresbami grafiků, 4 GB kámen duší (zkrátka stylizovaná "fleška", na níž navíc najdete Diablo II i s datadiskem) a nakonec také exkluzivní in-game předměty do Diabla III, World of Warcraft a strategie StarCraft II: WoL.

Ale to není vše, možností jak koupí něčeho od Blizzardu získat něco do Diabla III (např. i celou hru) je opravdu mnoho, více informací najdete třeba zde.

Takže ještě jednou: Diablo III vychází pro PC a Mac 15. května. Někdo by však měl pro jistotu rituálně obětovat berana, aby usmířil bohy a ti si pro nedočkavé hráče nepřipravili další odklad.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama