codemasters-oznamili-dalsi-rocnik-f1
Novinka Codemasters oznámili další ročník F1

Codemasters oznámili další ročník F1

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 3. 2012 18:29 2
Reklama

V neděli se v australském Melbourne rozjede další ročník závodů Formule 1. Mnozí fanoušci asi hned ráno usednou k televizním obrazovkám a budou držet palce svým favoritům, další si okruh projedou alespoň v povedené videoherní simulaci F1 2011. Její další pokračování Codemasters oznámili právě dnes. F1 2012 celosvětově vyjde tradičně v září, a to pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

Studio Codemasters Birmingham vsadí na tradiční hratelnost série, kterou doplní o různé novinky. Jednou z nejzajímavějších by měl být mód Young Driver Test, jenž je určený především pro nováčky. Ti si budou moci díky spoustě tutoriálů vyzkoušet, co obnáší být řidičem takto rychlých strojů. Pokud uspějí, možná dostanou i nabídku k zahájení profesionální kariéry.

Tvůrci dále přislíbili tradiční úpravy technologií, grafiky a různých drobností. V F1 2012 nebude chybět ani kompetitivní a kooperativní multiplayer. Samozřejmostí je pak oficiální licence aktuálního ročníku, kdy se v seriálu Formule 1 objeví i Velká cena Spojených států, která proběhne v Texasu. Vrací se také německý okruh v Hockenheimu. Přikládáme video:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama