crytek-homefront-je-znama-znacka
Novinka Crytek: Homefront je známá značka

Crytek: Homefront je známá značka

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 3. 2012 11:35 1
Reklama

První díl střílečky Homefront sice získával spíše průměrná hodnocení, přesto se proslavil po celém světě, a to zejména díky povedené marketingové kampani. Známosti této značky chtějí využít vývojáři ze studií společnosti Crytek, která pro vydavatelství THQ místo zrušeného týmu Kaos připravuje druhý díl. „Homefront má nízké hodnocení na Metacritic, díky dobrému načasování a skvělému marketingu jej ale většina hráčů zná,“ potvrdil Avni Yerli, zakladatel Cryteku, minulý týden na GDC.

„Pokud hru obohatíme o kvalitu, jakou tituly Cryteku prosluly, a připojíme podobnou marketingovou kampaň, může další Homefront výrazně uspět,“ doplnil Yerli, který ale stejně jako další osobnosti Cryteku neodhalil nic o náplni projektu, pouze potvrdil, že jeho vývoj postupuje dobře. Zatím tak nevíme, kde se odehrají další boje. Dříve se hovořilo například Londýnu, šlo ale jen o spekulace.

Hru, která byla oznámena loni na podzim, připravuje britské pobočka Cryteku. Ta se zformovala ze studia Free Radical Design, v jehož portfoliu se nachází akční tituly Haze, Second Sight nebo TimeSplitters. Pokračování Homefrontu by mělo vyjít ve finančním roce 2014, tedy kdykoli od dubna 2013 do března 2014, a to na PC a blíže neupřesněné konzole. Požene jej nejnovější verze technologie CryEngine.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama