podivejte-se-na-zabery-ze-hry-o-truny
Novinka Podívejte se na záběry ze Hry o trůny

Podívejte se na záběry ze Hry o trůny

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 3. 2012 10:31 1
Reklama

Jednou z nejdůležitějších součástí většiny moderních RPG je bojový systém. Nejinak tomu bude i v chystané hře podle známé knižní ságy Píseň ledu a ohně od George R. R. Martina, kterou na polovinu května pilně připravuje francouzské studio Cyanide. Ve třicetihodinovém dobrodružství z temného fantasy světa Westeros nebude nouze o vypjaté chvíle, a tak má být bojový systém velmi propracovaný.

Přestože souboje proběhnout v reálném čase, hráči získají možnost, jak se snadno rozhodnout a neztratit tak cenné vteřiny. V určitých momentech totiž budou moci zpomalit (ne zastavit) plynutí času a určit, jakou útočnou nebo obrannou strategii dále použít. Připraveny mají být také různé speciální pohyby, kouzla a výpomoc psa. Kruhovým systémem voleb a dalšími prvky bojový systém Game of Thrones RPG trochu připomíná první díl Dragon Age, čímž by si mohl získat mnoho fanoušků.

Mnich Alester a černý bratr Mors, tedy oba hlavní hrdinové, se mohou dále specializovat do tří různých tříd (např. populární vodní tanečník) jejichž podrobné představení i se stromy schopností naleznete na oficiálním webu. Pro každý směr se pak hodí různé zbraně a brnění, takže by hra mohla být slušně variabilní. Více už uvidíte v čerstvém videodeníčku, kde akční RPG pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 pomocí gameplay záběrů představuje jeden z pracovníků Atlusu:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama