sledujte-zabery-z-originalni-hopsacky-fez
Novinka Sledujte záběry z originální hopsačky Fez

Sledujte záběry z originální hopsačky Fez

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 3. 2012 18:00
Reklama

Hopsačka Fez by se v nejbližší době po mnoha letech vývoje konečně měla dostat do prodeje na sítí Xbox Live Arcade. Hra byla v únoru odeslána na schválení do Microsoftu, na jehož konzoli exkluzivně vyjde. Pokud nenastane žádný problém, stane se tak pravděpodobně v dubnu, což dokládá i příspěvek na oficiálním Twitter účtu studia Polytron, které za projektem stojí.

Originální plošinovkou se zatím můžete pokochat ve více než šestiminutovém gameplay videu, jež vypadá skvěle. Phil Fish, který je hlavní tváří studia Polytron Games, už přemýšlí i o své budoucnosti. Po exkluzivním projektu pro síť XBLA by se raději vrhl na něco jiného, a to přesto, že si kooperaci s Microsoftem pochvaluje. „Určitě jste už slyšeli nějaké strašidelné příběhy od lidí, kteří spolupracovali s XBLA. My jsme si ale rozuměli. Celou dobu nás podporovali,“ potvrdil charismatický vývojář.

Phil Fish by pro financování dalšího projektu mohl využít crowdfundingovou službu Kickstarter, kterou proslavila adventura studia Double Fine. „Bude chvíli trvat, než od Microsoftu dostaneme peníze a já už bych rád začal pracovat na dalším projektu, a to s větším počtem lidí,“ uvedl Fish. Bohužel ale nikterak nenaznačil, jaký nápad se mu v hlavně zrodil, a tak nevíme, co by vlastně chtěl zasponzorovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama